Top
Events & Hospi­tality

Vind je het leuk om het gasten naar hun zin te maken en hen te helpen? Dan ben je op onze campus TOP Events & Hospitality op de juiste plek!

Ontdek welke studierichting bij je past

Events Marketing
& Communication

Wil je weten wat er leeft? En spring je hier graag op in met producten en communicatie? Bij de opleidingen Events, Marketing & Communication (mbo niveau 4) leer je marktonderzoeken en projectplannen opzetten en uitvoeren en voorlichtings-, promotie- en PR-materiaal ontwikkelen. Of je nu bij een kleine start-up aan de slag gaat of bij een multinational: het gaat erom dat het product een succes wordt.

Bekijk alle opleidingen

Travel
& Leisure

Wil je gasten het naar hun zin maken? Leer dan organiseren, gasten adviseren, meedenken en met ideeën en oplossingen komen bij Travel & Leisure (mbo niveau 2 t/m 4). Kies je voor Leisure, dan kies je ervoor om gasten te vermaken. Met wervelende shows of sporttoernooien zorg je dat geen dag hetzelfde is. Travel is gericht op alles wat met reizen te maken heeft, in binnen- en buitenland. Jouw taak is om voor jouw klanten een fijne vakantie te realiseren.

Bekijk alle opleidingen

Horeca
& Facility

Wil je dat klanten niets te klagen hebben? En ga jij alleen maar beter presteren van een hoge werkdruk? Dan is Horeca & Facility (mbo niveau 2 & 4) iets voor jou. Van gasten in een hotel of restaurant tot medewerkers van een van de grote kantoren op de Zuidas. Je bent de duizendpoot die anderen scherp houdt en snelle oplossingen weet te bedenken wanneer er problemen ontstaan.

Bekijk alle opleidingen

Fietstechniek

Wil je met je handen werken en ben je technisch ingesteld? De opleiding Fietstechniek (mbo niveau 2 en 3) biedt jou de juiste basis om aan de slag te gaan in een fietsenhandel of bij een fietsenmaker. Er is veel vraag naar fietsenmakers! Van bakfietsen en huurfietsen tot e-bikes, racefietsen en kickbikes. Geen fiets heeft straks nog geheimen voor jou.

Bekijk alle opleidingen

Security

Wil je een uitdagende en afwisselende baan? Dan is de opleiding Particuliere beveiliger (mbo niveau 2) een goede optie voor jou. Je neemt graag verantwoordelijkheid, wilt zelfstandig werken en vindt het leuk om veel contact met mensen te hebben. Of kies de opleiding Coördinator Beveiliging (mbo niveau 3), als je een team beveiligers wilt aansturen. Er zijn verschillende startmomenten per studiejaar voor deze opleiding. Ook als je al in de beveiliging werkt en het vereiste diploma nog moet halen, dan kun je hier terecht.

Bekijk alle opleidingen