Top
Business

Ben je helemaal into cijfers, ondernemen of administratie? Met alle economie en handelsopleidingen op één plek, loodsen we je optimaal door je studieloopbaan.

Ontdek welke studierichting bij je past

Sales
& Commercial

Wil je ondernemen en mensen leren kennen? Bij de handel en ondernemen opleidingen binnen Sales & Commercial (mbo niveau 2 t/m 4) leer je alles over klantgerichtheid, relevante praktijkkennis en ondernemersvaardigheden. Je leert vaardigheden die je kan inzetten op verschillende vakgebieden; van werken bij een bank tot het exploiteren van een (online) kledingwinkel en van het managen van een Albert Heijn tot het runnen van je eigen bedrijf.

Bekijk alle opleidingen

Office support

Wil je alles weten en regelen? Dan ben je bij Office Support (mbo niveau 2 t/m 4) aan het juiste adres! Bijna elk bedrijf heeft een receptionist, secretaresse of office manager in dienst: de spin in het web die alles weet en regelt: van administratieve werkzaamheden tot het regelen van een reisje, de juiste koffie serveren en het maken van afspraken.

Bekijk alle opleidingen

Mens
& recht

Wil je mensen helpen met het oplossen van hun problemen? En ben je geïnteresseerd in wetgeving en regels? Dan is een opleiding binnen Mens & Recht (mbo-niveau 4) echt iets voor jou. Deze juridische richting is voor echte probleemoplossers die altijd met advies klaar staan als mensen vragen hebben.

Bekijk alle opleidingen

Business
administration

Wil je snel starten, doorgroeien en specialiseren? Business Administration is hét vakgebied voor ambitieuze mensen die van uitdaging houden. Of je nu kiest voor een opleiding tot boekhoudkundig medewerker of bedrijfsadministrateur. Je kiest altijd voor een goed carrièreperspectief! Daarnaast vormen de opleidingen binnen Business Administration (mbo nivea 2 t/m 4) een prima basis om vervolgens je expertise te vergroten op het hbo.

Bekijk alle opleidingen