Top
beroepen festival

dinsdag 4 juni 14.00 - 18.30 uur

Nog geen idee wat je later wil gaan doen? Of misschien twijfel je nog over een opleiding? Kom naar het TOP Beroepenfestival en ontdek wat bij je past. Ontmoet professionals uit het bedrijfsleven en vraag alles wat je wil weten.

Meld je aan

Ontdek wat bij je past
en maak er je beroep van

Het TOP Beroepenfestival is er voor iedereen die nu op het voortgezet onderwijs zit en benieuwd is wat voor mbo-opleidingen er allemaal zijn. Op het festival komen we er samen achter wat bij jou past en welke opleiding daarbij hoort. Vind jij koffie drinken met oma het leukste wat er is? Dan past een opleiding van Health & Sport misschien wel bij jou. Ben jij iemand die altijd bezig is om iedereen blij te maken? Dan is een opleiding van Events & Hospitality misschien wel wat voor jou.

Het festival is een leuke manier om te ontdekken wat voor mbo-opleidingen er allemaal beschikbaar zijn en welke wel of niet bij jou passen.

Festival programma

14:00 - 18:30

Het festival

Maak kennis met de vele opleidingen en beroepen en kom erachter wat bij je past. Onze stagebedrijven, partners en docenten staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Zo krijg jij een goed beeld van je toekomst!
16:00 & 17:00

WORKSHOP

Nog geen idee wat je later wil gaan doen? Ga aan de slag tijdens de workshop! Ontdek hoe je jouw krachten kunt koppelen aan een richting of beroep. En test het vervolgens uit op het festival!
14:00 - 18:30

DJ'S, DRINKS & BITES

Het Beroepenfestival is niet alleen informatief, het is ook mega gezellig! Geen festival is compleet zonder goede muziek, lekker eten en drinken.En wat dacht je van een foto in de photobooth met je vrienden?

meld je aan voor het beroepenfestival